Realite's Storingsdienst


Realite introduceert de Storingsdienst!  

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Realite een nieuwe online Storingsdienst is gestart. Voorheen hadden huurders moeite om snel contact op te nemen met hun verhuurder. Daarnaast was de reactietijd niet altijd optimaal. Dit zorgde voor frustratie bij beide partijen.  

Nu kunnen huurders contact opnemen met de nieuwe Storingsdienst en zo snel mogelijk met een medewerker spreken. Wij staan klaar om u te helpen met elke dringende situatie of reparaties van de huurder. Het geeft huurders snel toegang tot externe hulp als ze thuis hulp nodig hebben.  

Als er iets dringends is (zoals een kapot deurslot of een lek in de keuken), kunnen ze de Storingsdienst van Realite bellen. De Storingsdienst zorgt voor gemoedsrust bij verhuurders en een betere dienstverlening aan de huurders. Klinkt dat niet geweldig? 

Wanneer kan ik de Storingsdienst bereiken? 

De Storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar van 08:00-22:00* en biedt één loket voor alle incidenten met betrekking tot de huurwoningen. Het team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren medewerkers die de juiste oplossingen bieden.  

Hoe kan ik de Storingsdienst bereiken?  

De Storingsdienst is telefonisch bereikbaar en via het serviceportaal in de Realite app. 

Via het serviceportaal kunt u een verzoek aanmaken en de voortgang van uw verzoek volgen. 

Hoe werkt de Storingsdienst en wat kost het?  

De Storingsdienst is een effectieve manier om inkomende dienstverzoeken in uw verhuurbedrijf af te handelen. In de kosten van de service is een basisbedrag van € 5,- per huurwoning inbegrepen. De meerprijs varieert tussen (€ 2,5 - € 7,5 excl. btw).  

We kunnen uw telefoontjes aannemen en ervoor zorgen dat de problemen goed worden beantwoord. Dit kost u € 2,5 per keer dat een dienstverzoek wordt verwerkt en bij u wordt afgeleverd via de Realite app.  

U heeft ook de mogelijkheid om de Storingsdienst het gehele proces te laten doen. Dit is inclusief het contacteren van de klusjesman en het bijhouden van het werk. Dit alles is realtime te volgen binnen de Realite app. Dit kost u dan € 7,5 per afgehandeld serviceverzoek. 

Zelf doen? Het afhandelen van dienstverzoeken kost u al snel 15 minuten per gesprek. Soms loopt dit wel op tot 30 of 45 minuten wanneer u te maken krijgt met meerdere vragen, taalbarrières en meerdere betrokken partijen (huurders, andere eigenaren en klusjesmannen).  

Wij rekenen dus tussen (€2,5 - €7,5) per afgehandelde aanvraag. Na een paar telefoontjes heeft u dus al waar voor uw geld! U kunt zelf bepalen in hoeverre u gebruik wilt maken van de service. 

De verhuurders kunnen de status van de dienstverzoeken volgen in de app. Bovendien worden hun huurders geïnformeerd over de genomen acties. De verhuurder kan de nodige reparaties uitvoeren, of hij kan zijn eigen reparateur aanstellen. 

Sommige verhuurders besluiten dat zelf onderhoud doen goedkoper en handiger is dan het inhuren van iemand. Maar hoe zit het met aansprakelijkheid voor een verkeerd uitgevoerde taak? En hoe zit het met het betalen van hogere belastingen, omdat de belastingdienst niet langer gelooft dat u zich alleen bezighoudt met gebruikelijk vermogensbeheer? 

Dit is het risico als u zelf uw storingen verwerkt. Indien u het zelf gaat doen, zorg er dan voor dat u goed weet wat u doet. 

Hebben wij uw aandacht?   

De Storingsdienst werkt in het voordeel voor zowel verhuurders als hun huurders. Het is onderdeel van een gloednieuw digitaal platform, ontwikkeld om de communicatie tussen huurders en verhuurders gemakkelijker te maken.  

Het digitale platform stelt alle betrokken partijen in staat om snel en effectief te communiceren. Hulp is beschikbaar in meerdere talen, zoals Engels, Spaans en Nederlands. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, livechat of onze socials! 

Bedankt voor het lezen en we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! 

Team Realite 

 *We hebben 2 verschillende openingstijden. Wij informeren u over de mogelijkheden nadat u naar de service heeft geïnformeerd.