Realite's Storingsdienst


Realite introduceert de Storingsdienst! 
 
We zijn verheugd om aan te kondigen dat Realite een nieuwe online Storingsdienst is gestart. In het verleden hadden huurders moeite om tijdig contact op te nemen met hun verhuurder en was de reactietijd niet altijd optimaal. Dit zorgde voor frustratie bij beide partijen. Nu kunnen huurders contact opnemen met de nieuwe Storingsdienst en zo snel mogelijk met een ondersteuningsmedewerker spreken. De ondersteuningsmedewerker  zal beschikbaar zijn voor elke dringende situatie of reparatieverzoek van de huurder. Het geeft huurders snel toegang tot externe hulp als ze thuis hulp nodig hebben. Als er iets dringends is, zoals een kapot deurslot of een lek in de keuken, kunnen ze de Storingsdienst van Realite bellen, die hen zal helpen. De incidentendienst zorgt voor gemoedsrust bij verhuurders en een betere dienstverlening aan de huurders. Klinkt dat niet geweldig?
 
Wanneer kan ik de Storingsdienst bereiken?? 
De Storingsdienst is bereikbaar (24/7)* en biedt één loket voor alle incidenten met betrekking tot de huurwoningen. Het wordt bemand door hoog opgeleide, ervaren en geaccrediteerde ondersteuningsmedewerkers die een professionele en efficiënte service voor het oplossen van storingen bieden.
 
Hoe kan ik de Storingsdienst bereiken? 
De Storingsdienst is telefonisch bereikbaar en via het serviceportaal in de Realite applicatie.

Via het serviceportaal kunt u een dienstverzoek aanmaken, een probleem melden en de voortgang van uw verzoek volgen.

Hoe werkt de incidentenservice en wat kost het? 
De Realite-Storingsdienst is een kosteneffectieve manier om inkomende dienstverzoeken in uw verhuurbedrijf af te handelen. In de kosten van de incidentenservice is een basisbedrag van € 5,- per huurwoning inbegrepen. De meerprijs varieert tussen (€ 2,5 - € 7,5 excl. btw). We kunnen uw telefoontjes aannemen en ervoor zorgen dat de problemen goed worden beantwoord; dit kost u € 2,5 per keer dat een dienstverzoek wordt verwerkt en bij u wordt afgeleverd via de Realite-applicatie. U heeft ook de mogelijkheid om de Storingsdienst het hele proces van begin tot eind te laten doen, inclusief het contacteren van de klusjesman en het bijhouden van de het werk. Dit alles is realtime te volgen binnen de Realite app. Dit kost u dan € 7,5 per afgehandeld serviceverzoek.

Zelf doen? Het afhandelen van dienstverzoeken kost u al snel 15 minuten per gesprek, zo niet 30 of 45 minuten wanneer u te maken krijgt met meerdere vragen, taalbarrières en meerdere betrokken partijen (huurders, andere eigenaren en klusjesmannen). Dus rekenen we tussen (€2,5 - €7,5) per afgehandelde aanvraag, dan heeft u na een paar telefoontjes al waar voor uw geld! U kunt zelf bepalen in hoeverre u gebruik wilt maken van de service, dus er is veel flexibiliteit voor u om uw eigen serviceniveau met Realite aan te passen.

De verhuurders kunnen de status van de dienstverzoeken volgen in de applicatie en hun huurders worden geïnformeerd over de genomen acties. De verhuurder kan de nodige reparaties uitvoeren, of hij kan zijn eigen reparateur aanstellen. Als er zich een onderhoudsprobleem voordoet in uw huurwoning, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u dit zelf moet oplossen of een professionele reparateur moet inhuren. Sommige verhuurders besluiten dat zelf onderhoud doen goedkoper en handiger is dan het inhuren van een aannemer of reparateur. Maar hoe zit het met aansprakelijkheid voor een verkeerd uitgevoerde taak? En hoe zit het met het betalen van hogere belastingen, aangezien de belastingdienst niet langer gelooft dat u zich alleen bezighoudt met regulier vermogensbeheer?

Dit is het risico als u het zelf probeert. Als u het werk zelf gaat doen, zorg er dan voor dat u weet wat u doet en dat u de klus goed kunt klaren.

 
Hebben wij uw aandacht?  
De Realite-Storingsdienst is een win-winsituatie voor zowel verhuurders als hun huurders, het is dit jaar geïntroduceerd om dit soort problemen op de best mogelijke manier aan te pakken. Het is geïntroduceerd als onderdeel van een gloednieuw digitaal platform dat door Realite is ontwikkeld om de communicatie tussen huurders en verhuurders gemakkelijker te maken. Het digitale platform stelt alle betrokken partijen in staat om snel en effectief te communiceren. Help is beschikbaar in meerdere talen, zoals Engels, Spaans en Nederlands. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, livechat of onze socials!
 


Bedankt voor het lezen en we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!

Team Realite!
 

*We hebben 2 verschillende openingstijden; wij informeren u over de mogelijkheden nadat u naar de service heeft geïnformeerd.