Complete administratie


Met Realite bewaar je de informatie van alle gebouwen, huurders, contacten en de daarbij behorende documenten veilig en gestructureerd in één centrale omgeving in de cloud. Krijg direct inzicht in de compleetheid van de gegevens per pand en neem afscheid van losse documenten en papierwerk. Vanaf nu heb je altijd alle gegevens bij de hand, wanneer en waar jij wilt.

Complete administratie

Huur & kostentracking


Realite is de eerste en enige vastgoedbeheer applicatie die vanuit jouw banken de transacties importeert en analyseert. Het systeem houdt voor elke huurder bij of de huur netjes is betaald, en maakt het mogelijk per pand een real-time overzicht te creëeren van de financien. Betaalt de huurder niet op tijd? Stuur met een druk op de knop de betaalherinnering.

Huur & kostentracking

Volledige WWS-puntentelling


Het is nu mogelijk om een volledige WWS-puntentelling te doen in Realite! Bekijk binnen enkele minuten of uw woning in de vrije of gereguleerde sector valt, en exporteer een PDF rapport om met uw huurders of klanten te delen.

Lees meer
Volledige WWS-puntentelling

Geautomatiseerd huurlijsten aanleveren bij jouw financier


Wist je al dat veel vastgoedfinanciers zoals ING, Rabobank en ABN AMRO binnenkort gaan verplichten om huurlijsten geautomatiseerd aan te leveren? Hierdoor worden bestanden als PDF en Excel niet meer geaccepteerd. Realite is een van de eerste applicaties die het mogelijk maakt om eenvoudig de huurlijsten compleet te delen met jouw financier.

Lees meer
Geautomatiseerd huurlijsten aanleveren bij jouw financier

Reparaties & storingsdienst


Het managen van huurders is vaak een tijdrovend proces. Realite biedt een oplossing waarbij jij bepaalt in hoeverre je wordt ontzorgd. Handel de inkomende reparatieverzoeken zelf makkelijk af vanuit het systeem, laat onze storingsdienst de telefoon voor je opnemen of laat ons de hele reparatie afhandelen!

Reparaties & storingsdienst

Contractmanagement


Aanzeggingen, huurverhogingen, onderhoud, met Realite ben jij altijd tijdig op de hoogte van belangrijke data en acties die moeten worden ondernomen. Ook zaken zoals het indexeren van de huurprijs kunnen conform wetgeving en op een eenvoudige manier volledig worden geregeld in de applicatie.

Contractmanagement

Onze vastgoedservices


Bij Realite gaan we verder dan alleen ontzorgen met software. Met een unieke samenstelling van partners bieden wij een totaalplaatje aan services. Denk hierbij aan onder andere vastgoedadvies, juridisch advies en mediadiensten.

Onze vastgoedservices

minuten onboarding

Huurcontracten

Landelijke storingsdekking

Prijzen

Het beste aanbod voor jou

Met Realite zorg je vandaag nog voor orde en structuur in jouw portefeuille en bereid je jezelf optimaal voor op veranderingen in de toekomst. Start nu gratis en ervaar het gemak!

Start nu

Vanaf €0

Vanaf nu alles goed geregeld

Toekomst-bestendig beheer

Eerste 14-dagen vrijblijvend gebruik


Direct een demo aanvragen


Heb je liever een tour door de applicatie met een van onze collega's of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij plannen graag een afspraak met je in. Laat in het onderstaande formulier jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.