Macbook Pro with Realite Dashboard on it

Zie in één oogopslag de status van uw portefeuille door middel van uitgebreide en overzichtelijke dashboards.

Alle documenten en pandgegevens staan met Realite nu op één plek, veilig in de cloud.

Check of de huur is overgemaakt en krijg real-time inzicht in de financiële status per pand met onze bankkoppeling.

Houd overzicht en werk uw taken makkelijk weg met het geautomatiseerde takensysteem.

Huurders kunnen via een eigen huurdersportaal reparatieverzoeken indienen en communiceren met de beheerder.

Binnenkort is het mogelijk om vanuit Realite direct in contact te komen met servicepartijen. Zo regelt u al uw zaken met een paar klikken!

Betaal voor wat u nodig heeft

Realite heeft een modulaire opbouw. Dit betekent dat naast het gratis basispakket nieuwe modules apart kunnen worden aangeschaft. Dit biedt de mogelijkheid om een pakket samen te stellen dat het beste bij u past. Bent u benieuwd naar welke modules onder het gratis basispakket vallen?


Voortdurend in ontwikkeling

Realite is continu bezig met de ontwikkeling van modules die het beheren van uw portefeuille met een paar klikken op de knop mogelijk maken.

Uw mening telt

Realite ziet de uw input als een van de belangrijkste key-success factors. Uw input nemen we mee in het geven van prioriteit aan nieuwe features en modules.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij Realite streven we ernaar het beheer van vastgoed zo eenvoudig mogelijk te maken. Jong en oud, iedereen met of zonder technische kennis kan de Realite applicatie gebruiken. De gebruikerservaring staat bij ons daarom hoog in het vaandel en we zijn dan ook voortdurend aan het kijken naar hoe we deze kunnen verbeteren.

Efficiëntie

Met minder werk meer bereiken; door het automatiseren van processen creëren we de efficiëntie waarmee het maximale uit uw tijd kan worden gehaald. Met Realite ziet u in één oogopslag waar uw portefeuille aandacht nodig heeft en werkt u vervolgens snel en makkelijk uw taken weg.

Personalisatie

Bij Realite houden we rekening met de verschillende voorkeuren van elke gebruiker. Zowel in technische aspecten als in het persoonlijke streven we ernaar voor iedereen een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Dit maakt het mogelijk dat u altijd slechts gebruikt wat u nodig heeft.

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

We begrijpen dat het beheer van vastgoed gepaard kan gaan met gevoelige informatie. Daarom hebben we de nodige stappen ondernomen om Realite voor u zo veilig mogelijk te maken.

Lees Meer
Drawing of woman holding a GDPR EU flag?w=450