• Veelgestelde Vragen

  • Vind hier het antwoord op de vragen die wij het meeste krijgen.

Gebruik van REALITE

Hoe kan ik beginnen met REALITE?

Begin direct met REALITE via een gratis proefperiode van 2 weken.
Hierna kunt u kiezen voor een maandelijks of jaarlijks abonnement. Voor persoonlijke hulp kunt u altijd contact met ons op nemen.

Heb ik internet nodig om REALITE te gebruiken?

Ja, REALITE is een web-based applicatie waarvoor een internet connectie vereist is.

Kan ik verbeteringen met betrekking tot REALITE suggereren?

U kunt zeker verbeteringen aangeven. Wij zijn blij met alle suggesties en zullen deze zeker in overweging nemen. U kunt suggesties doen door te mailen naar info@realite.com.


Service van REALITE

We gebruiken en bewaren geselecteerde gegevens als onderdeel van onze dagelijkse activiteiten, en de REALITE-database wordt elke dag geback-upt zodat uw gegevens altijd veilig zijn.
Als u wenst dat uw gegevens per direct verwijderd worden, kunt u een verzoek indienen door te mailen naar info@realite.com.
REALITE is volledig opgemaakt naar de AVG, u vindt onze privacy statement hier.

REALITE biedt klantenservice aan ieder van zijn gebruikers. Wij zijn te bereiken via info@realite.com of op 020-2101661. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen inclusief contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij horen graag uw feedback zodat wij meteen aan de slag kunnen om REALITE voor u te optimaliseren. Stuur uw feedback op naar info@realite.com of vul het direct in via ons contactformulier als u bijvoorbeeld wenst gebeld te worden.