Onze missie

“Realite streeft ernaar elke vastgoedbelegger of vastgoedorganisatie in staat te stellen altijd en overal, inzicht en controle over de portefeuille te hebben.”

Onze visie

"Bij Realite vinden we dat goed vastgoedbeheer niet altijd moeilijk hoeft te zijn, en met de juiste ondersteuning door iedereen uitgevoerd kan worden."

Het Realite team


Maak kennis met onze mensen.

Profile Picture Thijn Albers
Thijn AlbersCo-founder / Software developer

+31 (0)20 241 90 40

thijn.albers@realite.com

Profile Picture Beau Carels
Beau CarelsCo-founder / Platform manager

+31 (0)6 40 217 819

beau.carels@realite.com

Profile Picture Thijn Schippers
Thijn SchippersCo-founder / Platform manager

+31 (0)6 40 510 544

thijn.schippers@realite.com

Profile Picture Philo Decroos
Philo DecroosCo-founder / Software developer

+31 (0)20 241 90 40

philo.decroos@realite.com

Over Realite


Voor wie is Realite en hoe is Realite ontstaan?

Voor wie is Realite?

Realite is opgericht uit een behoefte vanuit vastgoedbeleggers en vastgoed beleggings organisaties. Realite bied beleggers in de vastgoedsector de mogelijkheid om meer inzicht en controle te krijgen over hun vastgoedportefeuille. De Realite applicatie stelt beleggers in staat om altijd en waar ze ook zijn ter wereld, de vastgoedportefeuille te beheren en de benodigde acties uit te voeren.

Het bedrijf Realite

Realite is eind 2019 opgericht. Met het team ontwikkelen we een applicatie die het vastgoedproces vereenvoudigt en toegankelijk maakt. Dit werd mogelijk na uitgebreide gesprekken en feedbackrondes met vastgoedinvesteerders, vastgoedorganisaties, troubleshooters en huurders in de vastgoedsector. Realite heeft in 2020 ook meegedaan aan de 'Startup and Running' wedstrijd, waar Realite verkozen werd als winnaar uit 35 deelnemende startups.

Onze partners


I-housing partner logo
Property traders partner logo