Veelgestelde vragen


Kan ik verbeteringen voor Realite suggereren?

U kunt zeker verbeteringen aangeven. Wij zijn blij met alle suggesties en zullen deze zeker in overweging nemen. U kunt suggesties doen door te mailen naar info@realite.com.

Hoe kan ik beginnen met Realite?

U kunt bij Realite direct een account aanmaken, en onze software twee weken gratis uitproberen. U hoeft hiervoor geen betaalgegevens in te vullen, dus u zit nergens aan vast.

Heb ik internet nodig om Realite te gebruiken?

Ja, Realite is een web-based applicatie waarvoor een internet connectie vereist is.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Ga in de applicatie naar uw account instellingen, hier kunt u aangeven dat u uw abonnement wilt opzeggen.

Werkt Realite niet naar wens?

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij horen graag uw feedback zodat wij meteen aan de slag kunnen om Realite voor u te optimaliseren. Stuur uw feedback op naar info@realite.com of vul het direct in via ons contactformulier als u bijvoorbeeld wenst gebeld te worden.

Wat voor klantenservice biedt Realite?

Realite biedt klantenservice aan ieder van haar gebruikers. Wij zijn te bereiken via info@realite.com of de livechat op onze website. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen inclusief contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanneer wordt er gefactureerd?

De incassodatum valt elke maand gelijk aan de dag waarop u uw Realite abonnement heeft afgesloten.

Is jaarlijks betalen mogelijk?

Ja, dit is zeker mogelijk! U krijgt 10% korting als u voor deze optie kiest.

Is mijn data veilig bij Realite?

We gebruiken en bewaren geselecteerde gegevens als onderdeel van onze dagelijkse activiteiten, en de Realite-database wordt elke dag geback-upt zodat uw gegevens altijd veilig zijn. Als u wenst dat uw gegevens per direct verwijderd worden, kunt u een verzoek indienen door te mailen naar info@realite.com. Realite is volledig opgemaakt naar de AVG, in onze kennisbank kunt u hier nog meer informatie over vinden.