Veiligheidsbeleid


De veiligheid van uw gegevens is voor Realite zeer belangrijk. Informatie over uw vastgoedportfolio is privé, en dit wilt u graag zo houden. Onze systemen zijn opgezet met veel aandacht voor beveiliging en privacy. De belangrijkste technische veiligheidsmaatregelen die wij gebruiken vindt u hier in een overzicht. Voor meer informatie over hoe wij met uw persoonlijke data omgaan, kunt u onze privacyverklaring raadplegen.

Verbinding

Realite gebruikt een beveiligde internetverbinding via het TLS protocol. Hiermee wordt uw internetverkeer versleuteld, en kan niemand uw gegevens onderscheppen. Verbinden zonder TLS is niet mogelijk.

Datacenter

Voor onze webhosting, database opslag en netwerkverbindingen gebruiken wij de datacenters van Amazon Web Services. De veiligheidsstandaarden bij Amazon zijn van een zeer hoog niveau. Alle services die wij draaien op Amazon Web Services bevinden zich binnen een Virtual Private Cloud (VPC) waardoor de dataopslag niet direct vanaf het internet benaderd kan worden. Al uw data is altijd in Europa opgeslagen.

Database

Iedere dag wordt er automatisch een backup gemaakt van onze volledige database. Hierdoor zijn wij altijd voorbereid op eventuele verliezen van data.

Firewall

Naast de securitymaatregelen die bij Amazon worden genomen, gebruiken wij de services van Sqreen. Dit is een geavanceerde in-app firewall die ons internetverkeer analyseert en verdachte activiteit herkent en blokkeert. Hierdoor zijn wij altijd direct op de hoogte van een eventuele aanval op onze systemen en kunnen we hier snel op reageren.