Moeiteloos vastgoeddata uitwisselen dankzij SBR Nexus en Realite samenwerking 

Makkelijk en veilig zakelijke data delen moet een standaard zijn in de constant groeiende digitale economie. Dit geldt ook voor vastgoeddata. In samenwerking met SBR Nexus is Realite van plan om dit proces zo goed mogelijk te optimaliseren. Dit zal mogelijk gemaakt worden met Realite’s app, een  van de eerste software die de uitwisseling van vastgoeddata veilig en sneller zal maken. 

Mijn data, mijn business 

Met de gratis app van Realite wordt het makkelijker voor vastgoedbeleggers om hun data te delen met vastgoedfinanciers. Hieronder vallen banken zoals ABN, ING en Rabobank, maar ook andere financiële partijen. Daarnaast wordt het makkelijker voor beleggers om inzicht te krijgen in hun portefeuille, ongeacht waar ze zich bevinden.  

Bovendien bieden we bij Realite ook nog extra ondersteuning tijdens verhuurprocessen. Denk hierbij aan administratieve hulp en het afhandelen van reparatieverzoeken (zie Storingsdienst). Via Realite kunt u vervolgens ook snel in contact komen met vastgoedprofessionals.  

De nieuwe standaard van data 

Het ‘Mijn Data, Mijn Business’ initiatief wilt dat data aanleveren en delen zo makkelijk mogelijk wordt. Zo kunnen we groei en innovatie echt stimuleren. Dankzij de samenwerking tussen bedrijven, overheidsinstanties, softwarepartners en dienstverleners wordt dit proces zo goed mogelijk ondersteund. 

Benieuwd naar wat Realite voor jou kan betekenen? Lees hier meer over ons product


Deel dit artikel!

Op de hoogte blijven?